Vermist nieuw op VT4

Koen De Bouw, Kevin Janssens en Stan Van Samang spelen hoofdrollen in VT4-crimiserie 'Vermist'
VT4 heeft een mannelijk dreamteam samengesteld voor een gedurfd nieuw Vlaams fictieproject: Vermist. De mannelijke hoofdrollen in deze VT4-serie worden gespeeld door drie Vlaamse topacteurs: Koen De Bouw (Zaak Alzheimer, De Indringer, Koning van de wereld, Verlengd Weekend,…), Kevin Janssens (Windkracht 10, Koning van de wereld) en Stan Van Samang (Windkracht 10, Buitenspel).

"VT4 heeft met buitenlandse topseries als CSI en Lost een ijzersterke traditie op het gebied van kwaliteitsfictie. De lat ligt voor Vermist dus ook bijzonder hoog", zegt VT4-netmanager Ludo Cox. "De casting voor de vrouwelijke hoofdpersonages is volop bezig, maar we hebben meteen de beste acteurs kunnen strikken voor de mannelijke hoofdrollen. Drie namen die perfect bij VT4 passen."


In Vermist staat de Cel Vermiste Personen centraal, een speciale unit binnen de Federale Politie die sinds de zaak-Dutroux regelmatig het nieuws haalde. Opmerkelijk: in deze fictieserie staat niƩt de dader, maar de zoektocht naar het slachtoffer centraal.
"Met deze crimiserie zal VT4 meer dan ooit het verschil maken", belooft Klaas Cockx, de verantwoordelijke voor de Vlaamse VT4-producties. "De filmische productiewaarde van Vermist ligt hoog. Zo zal de volledige televisiereeks op pellicule gedraaid worden, en wordt er veel aandacht besteed aan locaties, decors en speciale effecten." VT4 zit momenteel in de laatste rechte lijn in de besprekingen met Eyeworks voor de productie van Vermist. "Het is de bedoeling om nog dit jaar de opnames te starten, zodat Vermist in 2008 op VT4 te zien zal zijn."

No comments: