Sha - Na krijgt een nieuw leven

Vorige week is het nieuws bekend geraakt dat de meidengroep Sha-Na nieuw leven wordt ingeblazen. Voor wie het allemaal niet meer zou weten, in de jaren negentig was er in Vlaanderen een razendpopulair muziekduo: Sha-Na. Twee dames die met vrolijke, Vlaamse meezingers de Vlaamse podia, feestzalen en muziektenten wisten plat te spelen. De dames van Sha-Na brachten tijdens hun bijna 10 jaar durende muzikale carrière in totaal 4 succesvolle albums op de markt. De groep scoorde hits aan de lopende band waarbij de nummers ‘Fernando’, ‘Eviva Espagna’, ‘De orgelman’..slechts een paar voorbeelden zijn van de bekendste liedjes. Buiten de 4 sterke full-cds heeft Sha-Na tijdens z’n levenscyclus ook drie keer van muzikale bezetting gewisseld maar dat kon het enorme succes niet aantasten.
Na een muzikale stilte van enkele jaren heeft ARS Entertainment besloten om in de zomer uit te pakken met Sha-Na. Opnieuw zal er een meidenduo gezocht worden dat zin heeft om met Vlaamse meezingers de podia te betreden.

Kurt Frederickx – pr.verantw.ARS Entertaiment - is erg enthousiast: “Vorige week hebben we een oproep geplaatst voor dames die zin hebben om mee te werken aan de nieuwe Sha-Na. De reacties zijn onvoorstelbaar. Onze mailboxen worden overstelpt met voorstellen. De volgende weken zullen we iedereen antwoorden en gaan we de nodige audities op poten zetten. Uiteraard zullen de Sha-Na dames mogen rekenen op een professionele omkadering. We plannen een nieuwe full-cd met hen voor het najaar, eerst nog twee nieuwe singles voor en tijdens de zomer” zegt hij.

OPROEP AUDITIE / SHA-NA DAMES GEZOCHT
Uiteraard mogen dames tussen de 18 en 30 jaar zich nog altijd aanmelden om mee te doen aan Sha-Na. Heb jij zin in een fijn, bruisend, full-time en professioneel avontuur? Kan je goed zingen en heb je de juiste looks & stem? Stuur dan een e-mail met je gegevens (foto, bio en misschien wat muziek) naar kurt@arsentertainment.be. Wie weet ontmoeten wij je wel op het podium bij Sha-Na.

No comments: