Laura Lynn's "Betoverd tour" loopt als een trein.


De Laura Lynn tour loopt als een sneltrein. Na de uitverkoop van de première van *BETOVERD* loopt het ook voor de andere data storm. Ook de tweede show van de Schlagerkoningin in de Zuiderkroon is intussen uitverkocht. Daarom is er een nieuwe datum in Antwerpen aan de tour toegevoegd. Gezien de snelheid waarmee de tickets de deur uitgaan kan je er maar beter snel bij zijn!

*BETOVERD*, de eerste livetournee van Laura Lynn wordt een wervelende show, met een uitgebreide live-band op het podium en schitterende dansers en danseressen. Laura Lynn zal als een rasechte 'showgirl' ongetwijfeld vriend en vijand weten te verbazen.

Het is voor het eerst dat Laura Lynn met een livetournee heel Vlaanderen rondtrekt. Van Oostende tot Hasselt en terug naar Wieze. Het succes van de platenverkoop lijkt zich in deze tournee te herhalen en lijkt stilaan te worden overtroffen.

Achter de schermen wordt intussen druk gewerkt aan wat de livedoorbraak van de Vlaamse Schlagerkoningin zal worden. De repetities zijn begonnen. De show krijgt stilaan vorm. La Lynn staat klaar om dé verrassing van het jaar te worden.

No comments: