Valentijn bij Donna

Op Valentijnsdag beloont Donna de langste kus van Vlaanderen! Ze bouwen hun studio voor de gelegenheid om tot een roodfluwelen liefdesnest en nodigen vijf smoorverliefde koppels uit voor een speciale opdracht... Je partner een megazoen geven waar hij/zij/het totaal ondersteboven van zal zijn.
Bedoeling is dat jullie elkaar zo lang mogelijk kussen zonder de lippen te lossen. Ann Reymen geeft in haar ochtendshow het startschot en we gaan er zo lang mee door als nodig is. Geen makkelijke opdracht, maar de langste lebber krijgt van hun dan ook een bijzonder sexy prijs...

Want wat denk je ervan om met je partner naar Chicago te vliegen voor een duoconcert van Pink en Justin Timberlake? Geef toe, da's een pak beter dan weer maar eens een boeket rozen of een doos chocolade in de vorm van een hartje.
Schrijf jullie onderaan deze pagina dus in voor onze pikante Valentijnsactie. Vertel meteen ook iets over jou en je partner: wie zijn jullie, hoelang zijn jullie al samen en wat is voor jullie het geheim van een 'lekkere' zoen? Hou jullie vooral ook niet in om een toffe foto van jullie te sturen, dan weten ze meteen welk vlees ze in de kuip hebben!
Wij zorgen voor bekende 'kusscheidsrechters', een zwoel sfeertje én kilo's lipbalsem, natuurlijk. Elk koppel dat trouwens deelneemt aan onze muilmarathon, krijgt de nieuwe Donnamour-cd én tickets voor de film 'Firmin'. En van één ding mag je alvast zeker zijn: op woensdag 14 februari blijf je gegarandeerd plakken bij Donna!

< Schrijf je in voor de langste kus < Bekijk de koppels die zich al hebben ingeschreven

No comments: