Clément in Beauty and the Beast

Na wekenlang repeteren was het gisteren zover. Clément, het zoontje van Wendy Van Wanten, vertolkte de rol van Jakopje in de hitmusical Beauty and the Beast. De zesjarige miste zijn debuut niet: het publiek beloonde zijn ontroerende vertolking met een staande ovatie, mama Wendy en vriend Frans gloeiden van trots.
Het was een lange dag voor Clément gisteren. Deckers & Ornelis belden hem al voor dag en dauw voor een interview, en ook daarna bleef de persbelangstelling voor zijn eerste optreden groot. Clément liet zich echter niet van de wijs brengen door de vele camera’s en zette een schitterende prestatie neer. De Vlaamse topcast met o.a. Jan Schepens en Ann Van den Broeck was het roerend eens: Clément barst van talent! Het begin van een mooie carrière op de planken?
Vanaf vanavond en in de komende weken zijn de musicalavonturen van Clément te volgen in Wendy&Verwanten, op VTM om 20.35u.
Beauty and the Beast speelt nog tot 25 maart in de Stadsschouwburg van Antwerpen. Voor meer info: http://www.beautyandthebeast.be/

No comments: