Radio BEMBEM viert eenjarig bestaan!

Radio BEMBEM, de leukste kidsradio op het internet, bestaat één jaar. Dit wordt gevierd op zondag 21 januari 2007 met een groot verjaardagsfeest in Plopsa Indoor Hasselt. Het park opent speciaal voor Radio BEMBEM zijn deuren van 10u tot 18u en wordt voor de gelegenheid in een feestelijk BEMBEM-kleedje gestoken. Kinderen kunnen nog tot en met zondag 14 januari surfen naar http://www.radiobembem.be/ om tickets te winnen.

Bekende artiesten mogen zeker en vast niet ontbreken op de eerste verjaardag van Radio BEMBEM. Showbizz Bart is gastheer van dienst en ontvangt om 15u Marjolein, Tonya, Pim, KIKX en Belle Perez op het podium voor een spetterend optreden. Ook Bumba is van de partij en brengt 2 shows: om 12u en om 14u. Naast de vele attracties van Plopsa Indoor Hasselt kunnen de kids zich ook laten schminken of bij de ballongoochelaar langsgaan. Radio BEMBEM deelt cadeautjes uit en er zijn nog extra coole prijzen te winnen met een spannende zoekwedstrijd in het park.

Met heel wat bekende gezichten, de leukste cadeautjes en fantastische optredens wordt het eerste verjaardagsfeest van Radio BEMBEM een dag om nooit te vergeten!
Radio BEMBEM is een initiatief van Q-music en Studio 100. De leukste kidsradio heeft ook een uitgebreide website http://www.radiobembem.be/ met spelletjes, verhalen, een moppentrommel, verzoekjes en heel wat wedstrijden voor kinderen van 3 tot 9 jaar.

No comments: