Bart Peeters in de Zuiderkroon

De concertreeks van Bart Peeters is een schot in de roos, Peeters speelt dezer dagen enkel voor volle zalen. De theatertournee Slimmer dan de zanger wordt afgesloten met een slotconcert in de zaal aan het Antwerpse Zuid. Het kleine grote concert van Bart Peeters komt op 21 juni voor de allerlaatste keer naar Antwerpen. Een unieke kans om Bart Peeters nog aan het werk te zien!

De ingrediënten van het succes van Bart Peeters zijn even ingenieus als simpel: een steengoede plaat, sterke muzikanten en een frontman die telkens weer het beste uit zichzelf haalt. De pers was oorverdovend enthousiast na de première. Een succes dat zich op dit moment avond na avond in de theaterzalen overal te lande doorzet. In de Zuiderkroon sluit hij de reeks in stijl af.

Bart Peeters wil graag groots zijn in iets kleins, bijvoorbeeld op een simpele manier muziek maken met muzikanten die hij geweldig respecteert. Mike en Ivan Smeulders, Abdellah Marrakchi, Geert Waegeman en Piet van den Heuvel kregen de eer. Daarom staan ze samen op het podium en doen ze waar ze goed in zijn; een zaal in vervoering brengen. Meer dan ooit mag u van Peeters en co een mix verwachten van folk, wereldmuziek, cabaret, zelfs hip-hop en een vleugje jazz. Met een geweldige CD als basis en een liveperfomance die staat als een huis krijgt het publiek gegarandeerd een concert om bij weg te dromen.

No comments: