Nieuw op VTM: Wendy & Verwanten

Dit najaar hield "Wie Wordt de Man van Wendy?" meer dan een miljoen kijkers aan de buis ge-kluisterd. Wendy's zoektocht naar de ware Jacob is ondertussen afgelopen, maar een heel nieuw avon-tuur dient zich aan want Frans Vancoppenolle is in haar leven verschenen en het koppel is verliefder dan ooit. In "Wendy & Verwanten" volgen we het liefdespaar op de voet.Voor Frans is samenleven met Wendy een hele verandering. Bovendien koos Frans niet alleen voor Wendy, maar ook voor haar zoontje Clément.
Het "nieuwe" gezin staat voor een belangrijk moment in hun leven. En alsof dat nog niet genoeg is, besluit Frans ook om Wendy professioneel bij te staan. Hij is vanaf nu niet alleen haar man, maar ook haar manager ...Niet alleen Wendy en Frans staan voor heel wat uitdagingen. Ook zoon Dylan en zijn vriendin Katrijn staan spannende tijden te wachten. Dylan is een succesvol zakenman met grootse plannen.

Zo wil hij een luxe-afslankinstituut uit de grond stampen. Zijn vaste zakenpartner is zijn vader, de eerste echtge-noot van Wendy. Dylan en zijn vader willen de wereld van het afslanken hertekenen. De opening van de eigen zaak is een eerste stap, daarna lonken Nederland en Frankrijk.Ook op privé-vlak zal het leven van Dylan en Katrijn drastisch veranderen, want Katrijn is zwanger van hun eerste baby. Dylan wordt dus papa ... En Wendy wordt voor de eerste keer in haar leven oma ... En Frans wordt opa. Het is een belangrijk gebeurtenis voor Wendy en haar verwanten. Maar, voor het zover is, hebben Dylan en Katrijn nog enkele hindernissen te overwinnen.Natuurlijk zijn ook Niske en Johan van de partij in "Wendy & Verwanten". Niske is nog altijd de boezemvriendin die Wendy bijstaat wanneer het nodig is. En Johan zal altijd haar raadgever blijven.

Verder zijn er nog de vrienden van Dylan: Kevin en Matthias. Beiden kennen ze Dylan al jaren en zorgen ze voor de nodige afleiding in het hectische beroepsleven van Dylan.In "Wendy & Verwanten" krijgt de kijker een unieke blik achter de schermen van het leven van één van de meest tot de verbeelding sprekende vrouwen in Vlaanderen. "Wendy & Verwanten" is het verhaal van een liefdesrelatie die velen als onmogelijk beschouwden. Het is het verhaal van een familie die geen enkele uitdaging uit de weg zal gaan. Een familie die mekaar door dik en dun steunt.


Video: bekijk hier de trailer

No comments: