Donna's top 2006

Donna’s Top 2006 live van op de Grote Markt in Sint-Truiden.
De top verlaat voor de eerste keer de vertrouwde radiostudio aan de Reyerslaan. Ze palmen Sint-Truiden in vanop de Grote Markt en vanuit een spectaculaire studio, gemonteerd op een vrachtwagen in de look & feel van Donna. Op 25 december om 17 uur gaven presentatoren Ann Reymen en Elias Smekens het startschot.

Vanaf 26 december is er dagelijks in Donna’s Top 2006-café (Grote Markt nr. 10) een mini-concert van een Vlaamse artiest die genoteerd staat in de top zoals Udo, Wouter, Kaye Styles, Sarah, Katerine, Reborn en Belle Perez. Op 31 december herhaalt Stan Van Samang in Sint-Truiden zijn onvergetelijke vertolking van Creep van Radiohead.

Energieleverancier Luminus zorgt vanaf 26 december dagelijks tussen 16 en 20 uur, om het half uur, voor een korte maar spectaculaire vuurshow. Donna's Top 2006 op Eén en teletekst Tussen 9 en 12 uur kan je de hele uitzending van de Top 2006 volgen via één. Na 12 uur programmeert één de clips van de grootse artiesten uit de top. Pagina 855 van VRT-teletekst volgt het aftellen op de voet.

Via de webcam en de weblog kunnen de onlinebezoekers de uitzendingen vanuit de glazen radiostudio in Sint-Truiden volgen.

meer info: donna.be

No comments: