Kristel Verbeke van K3 & Gene Thomas

Kristel Verbeke van K3 & Gene Thomas zijn sinds 12 weken met z'n vieren. Geheel in de sfeer van Kerstmis wil het zeer gelukkige koppel - uitzonderlijk- zijn gezinsgeluk even met iedereen delen. Zij stellen dan ook met zeer veel trots hun gezin met Nanou (bijna 2 jaar) en Lily (12 weken) voor.
"Voor Nanou is het net alsof ze altijd met z'n tweetjes zijn geweest," aldus Kristel "Nanou is echt gek op haar zusje, ze is van 's ochtends tot 's avonds met Lily bezig!” Ook Gene is helemaal weg van zijn dochters, en is supertrots op zijn vrouw. "Ik kijk nu met nóg meer bewondering dan vroeger naar Kristel. Naast een fantastische vrouw is ze in mijn ogen ook een fantastische moeder" glundert hij. "Gene is echt de liefste papa die er bestaat. Hij is één van de weinige mannen die ik ken die zo intensief en liefdevol met zijn kinderen bezig is" reageert Kristel."Als we naar onze twee geweldige dochters kijken kunnen we alleen maar concluderen dat we twee zéér gelukkige mensen zijn!" besluiten de trotse ouders..
Na de geboorte van Lily hebben Kristel & Gene de tijd genomen om ten volle te kunnen genieten van hun gezinsgeluk, en sinds kort zijn ze er allebei ook professioneel weer helemaal ingevlogen. Kristel trekt de komende weken met K3 op tournee door Nederland.Gene van zijn kant, bereidt zich voor op zijn komende theatertournee in Vlaanderen, is begonnen aan de voorbereiding van zijn volgende Nederlandstalig album en mag zich verheugen op positieve ontwikkelingen van en met zijn eerste Franstalige singel ‘ Sans boussole ‘ bij onze zuiderburen.Kristel & Gene houden er ook aan om iedereen langs deze weg alvast een prettige en gelukkige feestperiode te wensen, net als een tof eind en een goed begin van de jaren!

No comments: