Leontien Borsato en Jacque Vermeire in nieuwste Plop film

De kogel is door de kerk: in het najaar van 2007 zal Studio 100 Filmproducties opnieuw een film van Plop & zijn vrienden naar de Vlaamse & Nederlandse bioscopen brengen:
“Plop en de Pinguïn”.

In deze zevende Plopfilm willen de kabouters een kleine pinguïn redden uit de handen van de gemene eigenares van het restaurant ‘De Gouden Pollepel’. Deze venijnige dame wil zoveel mogelijk pinguïns vangen op de Zuidpool, om hier dan exclusieve pinguïnsoep van te maken voor haar restaurant.
Plop en zijn vrienden besluiten dat ze ook de andere pinguïns moeten waarschuwen, en ondernemen een heuse tocht naar de Zuidpool. Met de hulp van Snorre de Poolkabouter doen ze er alles aan om de pinguïns te redden. Of het hen zal lukken? Dat zal iedereen dit najaar kunnen zien in de bioscoop…

Wat we wel al kunnen vertellen is dat de rol van Snorre de Poolkabouter vertolkt zal worden door komiek & acteur Jacques Vermeire.
Voor Jacques is dit niet zijn eerste filmavontuur, eerder speelde hij al de titelrol in de film “Max”, dit aan de zijde van ondermeer Greet Rouffaer & Luc Philips.

De rol van de door en door slechte eigenares van “De Gouden Pollepel” zal gespeeld worden door niemand minder dan Leontine Borsato!
Leontine was al te zien in films als “Amsterdamned”, “Briefgeheim” & “Flodder”. Op dit ogenblik vertolkt ze de rol van Liv Duivendrecht in de Talpa-serie “Voetbalvrouwen”.

De zevende Plopfilm zal in de loop van oktober 2007 te zien zijn in de bioscoop!

www.studio100.be

1 comment:

Anonymous said...

[url=http://www.kfarbair.com][img]http://www.kfarbair.com/_images/_photos/photo_big8.jpg[/img][/url]

מלון [url=http://www.kfarbair.com]כפר בעיר[/url] - שירות חדרים אנחנו מציעים שירותי אירוח מגוונים גם יש במקום שירות חדרים הכולל [url=http://www.kfarbair.com/eng/index.html]סעודות רומנטיות[/url] במחירים מפתיעים אשר יוגשו ישירות לחדרכם.

לפרטים אנא לפנות לאתר האינטרנט שלנו - [url=http://kfarbair.com]כפר בעיר[/url] [url=http://www.kfarbair.com/contact.html][img]http://www.kfarbair.com/_images/apixel.gif[/img][/url]